Laptopuri eMAG.ro

Cele mai noi laptopuri la vânzare pe eMAG

eMAG este una dintre cele mai mari platforme de comerț electronic din România, oferind o gamă largă de produse, inclusiv laptopuri. În acest articol, vom prezenta cele mai noi laptopuri la vânzare pe eMAG, cu link-uri către paginile de produs.

Apple MacBook Air M2

Apple MacBook Air M2 este unul dintre cele mai populare laptopuri din lume, iar noua versiune este disponibilă acum pe eMAG. Laptopul este alimentat de noul procesor M2 de la Apple, care oferă performanțe îmbunătățite față de generația anterioară. MacBook Air M2 are, de asemenea, un nou design cu margini mai subțiri și un ecran Liquid Retina de 13,6 inci.

Asus ROG Zephyrus G14 GA402RJ-HE003T

Asus ROG Zephyrus G14 este un laptop de gaming puternic, care este disponibil acum pe eMAG cu un preț redus. Laptopul este alimentat de un procesor AMD Ryzen 9 6900HS și o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti, care oferă performanțe excelente pentru jocuri. Zephyrus G14 are, de asemenea, un ecran de 14 inci cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz.

Dell XPS 13 Plus

Dell XPS 13 Plus este un laptop ultraportabil, care este disponibil acum pe eMAG. Laptopul are un design elegant și ușor, cu un ecran de 13,4 inci. XPS 13 Plus este alimentat de un procesor Intel Core i7-1280P și o placă grafică Intel Iris Xe, care oferă performanțe excelente pentru sarcinile de zi cu zi.

Lenovo Legion 5 Pro

Lenovo Legion 5 Pro este un laptop de gaming de înaltă performanță, care este disponibil acum pe eMAG. Laptopul este alimentat de un procesor AMD Ryzen 9 6900HX și o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti, care oferă performanțe excelente pentru jocuri. Legion 5 Pro are, de asemenea, un ecran de 16 inci cu o rată de reîmprospătare de 165 Hz.

HP Spectre x360 16

HP Spectre x360 16 este un laptop convertible, care este disponibil acum pe eMAG. Laptopul are un design elegant și ușor, cu un ecran de 16 inci care poate fi rotit la 360 de grade. Spectre x360 16 este alimentat de un procesor Intel Core i7-12700H și o placă grafică Intel Iris Xe, care oferă performanțe excelente pentru sarcinile de zi cu zi.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai noi laptopuri la vânzare pe eMAG. Pentru a vedea întreaga gamă de laptopuri disponibile, vizitați pagina de internet a eMAG.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi:

Niciun vot momentan, fii prima persoana care voteaza.